Hoe is Rapid Psychic Healing ontstaan?

 

Het begon toen Francine van Yperen besefte dat haar manier van denken haar leven bepaalt.

 

Ze is hiervan bewust geworden tijdens haar reikimaster opleiding en is dit verder gaan ontwikkelen in haar vervolg opleiding.

Deze opleiding is een combinatie van psychologie en mediumschap. Met psychologie gaat het voornamelijk over jezelf leren kennen, waarom je nu zo bent, en waarom je toen anders was.

Door regressie oefeningen ben ik mezelf bewust geworden dat ik niet ben wie ik denk dat ik ben. Dit zijn slechts gedachten of overtuigingen die in mijn verleden ontstaan zijn uit trauma’s die ik heb meegemaakt.

 

Enkele voorbeelden van mijn beperkende overtuigingen die waren ontstaan als mijn waarheid:

 

1.                  Wees altijd heel alert als je ergens binnen komt!

(De sfeer kan zomaar ‘ineens’ helemaal kan omslaan. En moet je zorgen dat ze je niet horen of zien op dat moment.) Ik zie, voel en hoor wel alles, maar kan niks zeggen, want alles wat je zegt wordt tegen je gebruikt! Dit loopt zelfs zo uit de hand als je zegt wat je ziet en voelt tot ruzie en vechten toe! Dat heb ik wel gehoord tijdens de ruzies en gevechten van mijn ouders.

 

2.                  Toon geen angst, want dan hebben ze invloed op je! Mijn vader sloeg mij nooit, totdat ik één keer huilend binnen kwam en hij zag dat ik kwetsbaar was.

3.                  Probeer geen band af te dwingen met je ouders en familie ook al horen je ouders liefdevol voor je te zorgen! De teleurstellingen worden steeds groter en je voelt je er alleen maar eenzamer daardoor.

 

Geen één van deze overtuigingen is nu nog van toepassing, maar toen waren ze nodig om te kunnen overleven.

 

Ik ben daar achter gekomen, omdat ik me altijd belemmerd voelde en niemand zag wie ik werkelijk was. De mensen om me heen wisten wel wat dingen van mijn verleden, maar zagen niet in mij wie ik was. Eigenlijk was ik een vrolijk en zacht meisje wat niks liever wilde dan liefdevol zijn voor elkaar.. Mijn thuissituatie was wel wat anders...
Als kind ben ik opgegroeid in een café met twee ouders die beiden alcoholist waren. Ik werd zwaar verwaarloosd, kreeg weinig en veel ongezond eten. Ik at 2 keer in de week een verbrande pot groenten, vlees en aardappelen. Tevens moesten we 2 keer in de week als avondeten brood eten en 3 keer in de week friet. Ik bleef dan ook zo vaak mogelijk bij een vriendinnetje eten als ik wist dat zij verse groenten aten, want dan wist ik dat ik toch wat vitamines binnen kreeg. Ik wist dit gewoon, want er was niemand die dit mij verteld had. Ik moest overleven. Dat ging niet samen met mijn ouders die elkaar het huis uitvochten en zichzelf ladderzat dronken om hun problemen te vergeten..


Mijn moeder ging weg bij mijn vader toen ik 12 was en wij gingen mee met haar. Doordat ze veel spijt en berouw toonde gaven we haar een tweede kans. Ook die kans was echter al snel verkeken toen we als gezin ons huis hadden. Ze zat dronken in de bank op een maandagmiddag om 15:30 uur. Ik weet het nog precies...

 

Ik was 14 jaar en wist precies waar ze de drank verstopte. Ik haalde twee volle flessen port uit de trapkast tussen de schoonmaakmiddelen en zette ze voor haar neus. Ik zei: “Je hebt geen reden meer om te drinken, je kunt nu kiezen of je gezin of deze 2 flessen!” Ze haalde haar schouders op en zei niks… Voor mij was het duidelijk dat deze mensen nooit te vertrouwen zijn, altijd liegen om in hun verslaving te kunnen blijven hangen. Ze kwam meerdere malen in het ziekenhuis, had 2 keer borstkanker en 70 bestralingen, een halsslagader verstopping en hernia.

 

En toen na 2 jaar ziekenhuis, kerst moeten vieren zonder moeder en ook zonder een vader, want die had voor zijn vriendin gekozen,

komt mijn moeder emotioneel thuis. Ze vertelde dat ze longkanker had en dat de chemo’s niet waren aangeslagen. Mijn reactie: “Heb je nu je zin?” Heel je leven zwaar gerookt, gedronken en slecht gegeten en nu ga je dood! Gek hé? Dan hoef je in ieder geval niet meer voor je kinderen te zorgen dat scheelt!”

 

Ook hier is weer sprake van overtuigingen die ik mezelf had opgelegd. Zo hebben we allemaal inmiddels ons hele leven al honderden overtuigingen ontwikkeld, waar we ons aan vasthouden. Doordat ik hiermee aan de slag ben gegaan zijn ze gelukkig nu ook niet meer van toepassing.

 

Ik liep naar buiten, naar de hangplek waar ik met mijn vrienden was, vertelde het nieuws aan hen en iedereen was in shock.. Ze wisten dat er verder niemand was die voor mij kon zorgen, mijn vader was nog steeds kastelein en zelf zijn grootste klant.

Hij was ook ontheven uit de ouderlijke macht, dus zag het er allemaal niet zo fraai voor me uit..

Mijn zus van 21 werd mijn voogd en de beste vriendin van moeder werd toeziend voogd. Echter was ook daar alcoholverslaving de rode draad in huis.

Dat is ook niet zo toevallig, want je trekt de mensen aan die op dezelfde frequentie als jij zitten.

 

Mijn moeder overleed en ik kwam in een diep gat terecht. Mijn zus focuste alleen op haar opleiding en werk en ik viel tussen wal en schip. Met mijn 16 jaar werd ik het huis uitgezet en stond ik op straat. Ik ben toen bij een vriendin ingetrokken en heb een studio woning aangewezen gekregen en gewerkt als afwasser. Zo leerde ik snel hoe de maatschappij werkte en hoe het is om alleen te werken i.p.v. naar school te gaan..


Met mijn 25 jaar begon ik met reiki en merkte dat ik zelf veel meer kon doen, dan wat voor medicijn dan ook, tegen mijn dwangmatig denken.

 
Ik creëerde zelf rust in mijn hoofd, waardoor ik beter sliep en meer energie kreeg.

Langzaamaan kwam naar boven dat reiki niet het enige is waar ik aanleg voor had, zo ook het mediumschap. Na mijn master in 2011 gehaald te hebben, ben ik in 2012 mijn eigen reikipraktijk begonnen.

In 2014 begon ik met mijn 3-jarige opleiding mediumschap/psychologie en voltooide deze in juni 2017.

 

Van daaruit ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen en kwam er sterk naar boven dat ik van kind af aan al automatisch aan psychic readen deed om te weten wat voor vlees ik in de kuip heb en om vast te stellen “hoe is de situatie?”

 

Dit ontwikkelde talent in combinatie met mijn opleidingen, healingstalent en levenservaring heeft mij gebracht om de opleiding Rapid Psychic Healing te ontwikkelen, waarin je jezelf kunt helen van wat voor verleden dan ook. Jij bepaalt wat je denkt en welke overtuiging jij gelooft! Jij kan die elk moment veranderen! Jij kan de liefde voelen, ervaren en geven! Zo vergeef je jezelf en begrijp je het “tekort” van de ander wat jij jezelf persoonlijk hebt aangetrokken. Zo gaan alle beperkende gedachten naar de achtergrond.

 

Er komt rust, liefde en vertrouwen, datgene waar jij zo blij van wordt. Je wordt wie je werkelijk bent! :-)

 

Wanneer je jezelf geheeld hebt (practitioner), kun je ook een ander helen (master) en Rapid Psychic Healing doceren aan anderen (trainer).

 

Niets doen leidt tenslotte tot niets…

 

Francine van Yperen

Founder of Rapid Psychic Healing