Hier kan je een berichtje plaatsen

Commentaren: 69
 • #69

  Jill (dinsdag, 12 mei 2020 13:02)

  Wauw!! Na even wat onbewuste weerstand van mij, wist Francine me toch op mijn plaats zetten.
  En gebeurde er hele bijzondere dingen! Bedankt.. je hebt mijn wereld nu al een stukje mooier gemaakt �

 • #68

  Karin (donderdag, 14 november 2019 16:29)

  Gisteren een reikibehandeling gehad in combinatie met een reading. Francine weet waar ze mee bezig is en ik ben super blij met deze mooie ervaring! Dankjewel Francine!

 • #67

  Anja (dinsdag, 19 maart 2019 19:04)

  Op de beurs in Roosendaal zat ik voor het eerst bij Francine aan tafel en in een split second wist ze wat de oorzaak van mijn probleem was. Met haar rapid psychic healing heeft ze mij het juiste inzicht gegeven, waardoor ik nu, 2 dagen later, al veel beter in mijn vel zit en eindelijk eens een hele nacht slaap! Ik kan iedereen een consult bij Francine van harte aanbevelen. Bedankt Francine!

 • #66

  Stacy (donderdag, 31 januari 2019 12:37)

  Vandaag heb ik mijn eerste kennismaking met reiki gehad. Het was apart maar wel heel bijzonder. Francine wist meteen wat er speelt in mijn leven zonder dat ik haar had verteld. Ik stond er echt versteld van. Bedankt Francine voor de fijne behandeling.

 • #65

  Claudia (vrijdag, 28 september 2018 11:04)

  Ik had altijd de hoop dat je dierbaren niet voorgoed weg waren na hun overlijden. Maar zeker weten deed ik het nooit en op een gegeven moment ga je twijfelen of een medium oid wel echt is. Ik was dus een beetje terughoudend toen ik een priveconsult kreeg. Het was echt een bizarre, heftige gewaarwording. Maar wel eentje met veel voldoening. De dingen die gezegd werden, kon zij gewoon niet weten. Zo privé en heel persoonlijk. Het voelde op een gegeven moment alsof ik weer eens met mijn overleden dierbare kon praten, nog 1 keer de juiste woorden horen. Bizar was het en toch wel verdrietig omdat je beseft hoeveel gemis er is. Maar ik voel mij inmiddels ook weer wat meer compleet, het brengt rust en vertrouwen. Dus heel erg bedankt voor het consult! Ik kom binnenkort met mijn man, want ook hij is nu nieuwsgierig geworden �

 • #64

  Miryea (woensdag, 12 september 2018 20:12)

  3 September bij Francine geweest voor een massage en reikibehandeling, was erg prettig. Francine is een aardige vrouw waar je je op je gemak voelt. Bedankt voor de fijne behandeling! Een échte aanrader !

 • #63

  Lia (vrijdag, 07 september 2018 08:55)

  Ik heb een massage gehad bij Francine het was heel goed en heel ontspannend de plaatsen waar het echt nodig was zijn goed aangepakt ga zeker nog terug dank je wel ☯️

 • #62

  kalinka (donderdag, 09 augustus 2018 14:55)

  ik heb een heerlijke combinatiebehandeling gehad van Francine.
  ben geestelijk en lichamelijk weer helemaal opgeladen

 • #61

  Joyca (dinsdag, 08 mei 2018 18:02)

  Mijn eerste ervaring met reiki vandaag gehad. En die is zeker goed bevallen. Ook een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Is echt voor herhaling vatbaar. Francine ik was gelijk bij je op me gemak en je geeft goede uitleg over reiki.

 • #60

  Look en Vivian (zondag, 06 mei 2018 13:44)

  Francine, een bijzonder medium

  We hebben je leren kennen op een spirituele beurs en waren erg onder de indruk. Hoe mooi kan het zijn om een reading te krijgen en dat je het gevoel hebt om je vader weer even bij je te hebben en de bevestiging te krijgen dat je de juiste keuzes hebt gemaakt in je leven. Francine, elk woord klopte. We waren werkelijk met stomheid geslagen, maar dat zag je wel aan de grote ogen en open mond (van Look) die letterlijk open was gevallen.

  Daarna zijn we workshops gaan doen. Na de eerste sessie al een verbazingwekkend resultaat. Je hebt ons gezin enorm veel gebracht. We komen stuk voor stuk helemaal tot ons zelf en maken daardoor in een snel tempo een sterke persoonlijke groei door met veel mooie momenten. Kortom je bent een verrijking van ons leven en omarmen dat met hart en ziel. Francine, bedankt!

  Liefs Look en Vivian

 • #59

  Karen (maandag, 30 april 2018 18:21)

  Francine heeft de beste handen!! Zalig genoten van de hotstone massage. Meteen een nieuwe afspraak gemaakt in juni! Topper!!

 • #58

  Sevim Bekir (maandag, 30 april 2018 17:16)

  Het was de eerste keer dat ik een 'hotstonemassage' heb laten doen. Maar niet de laatste keer ! Ik werd er helemaal zen van. Het voelde heel fijn en was ik helemaal ontstresst. Het is een aanrader!

 • #57

  Jack (zaterdag, 14 april 2018 22:49)

  Gisteren de combinatiebehandeling gedaan. Dat was mijn eerste kennismaking met reiki. Moeilijk om aan te geven wat er precies gebeurt, maar ik denk dat het het best te omschrijven is als volledige rust zonder dat je slaapt. In combinatie met de massage zeker voor herhaling vatbaar.

 • #56

  Diana (vrijdag, 30 maart 2018 22:27)

  Ik heb net de workshop I have got the power afgerond. Eerst twijfelde ik of ik het wel zou doen, maar ik ben zo blij dat ik mezelf dit gegund heb. Ik was iemand die onzeker was, niet assertief en snel gekwetst door anderen. Via simpele oefeningen onder begeleiding van Francine ben ik van deze overtuigingen over mezelf verlost. Ik heb zelfs keihard gelachen om dingen die me voorheen heel erg kwetsten. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat niemand jouw ware zelf kwetsen kan!

 • #55

  Gummibeer (zondag, 25 juni 2017 16:14)

  Een echte aanrader hoe je het doet weer ik niet maar iedere keer lukt het je om bij mij de plusjes en minnetjes in de juiste richting te leggen kan niet wachten tot ik weer mag je bent een topper

 • #54

  Miranda robbe (dinsdag, 20 juni 2017 14:49)

  Wat ben ik blij dat Toereiki een actie had op facebook en mijn moeder daardoor een gratis reading heeft gekregen. Het heeft haar zoveel rust gegeven. Wat wist ze veel door te geven aan mijn moeder. Ze gaat zeker nog eens langs voor een reading. Ik vond het heel mooi om er bij geweest te zijn.

 • #53

  Tamara (donderdag, 08 december 2016 15:23)

  Ik heb net een heerlijke reiki behandeling gehad en ik ben iemand die niet goed kan ontspannen omdat ik altijd maar door en door ga en nooit geen rust neem ...maar door francine ben ik zo mega ontspannen geraakt dat ik gewoon weg ging met een leeg en ontspannen gevoel.....echt een aanrader....

 • #52

  Marty Goetkint (vrijdag, 28 oktober 2016 11:40)

  Na een knie operatie en een herstel periode van 2 maanden was mijn linker been iets wat stijfjes. Heb een wonderbare massage gekregen van Francine en voel me al 200% beter. De spieren zaten redelijk vast en na de massage voelde ik een groot verschil. De pijn was minder en ik kon redelijk plooien

 • #51

  Vivianne (donderdag, 27 oktober 2016 09:51)

  Pas geleden Francine op bezoek gehad, wat een bijzondere ervaring voor zowel mij als voor de kat. Hoop wijzer geworden en voor het eerst allebei een reiki behandeling gehad. Bijzonder mooi om te zien hoe mens en dier op haar reageer!!

 • #50

  Senna van Zandwijk (woensdag, 21 september 2016 13:04)

  Bizarre avond megemaakt gisteren, ik stond er van te kijken hoe alles klopte wat er gezegd werd. En de avond was goed verzorgd en gezellig. Bedankt Francine!

 • #49

  Princilla (woensdag, 21 september 2016 13:02)

  Gisteren een super mooie avond gehad bij Francine. Het was een super mooie huiskameravond met veel bijzondere verhalen, boodschappen ect.... Ga nog veel huiskameravonden komen meid! Je doet het allemaal zo goed. Toppie meid! Thanks voor de mooie bijzondere avond!
  Liefs Prinnie

 • #48

  Marty Goetkint (woensdag, 17 augustus 2016 10:32)

  Heb gisteren voor een eerste keer een reiki behandeling gehad en als ik eerlijk moet zijn, heeft het mij 300% geholpen in het nemen van een moeilijk beslissing ivm met een operatie. Ik was in het begin zeer sceptisch, maar al na 5 minuten was in verloren in de warme handelingen van Francine. Nadien heeft ze mijn hoofd helemaal leeg gemaakt en het voelde SUPER, voor de eerste keer (echt) was ik in contact met mijn gevoelens en het voelde goed. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen, het is gewoon SUPER, GEWELDIG, GRANDIOOS. Er zijn eigenlijk niet genoeg woorden voor de beschrijving. Francine jij bent echt super geweldig en zoals al eerder gezegd, ben reuze blij dat onze wegen zijn gekruist en dat jij mij de reiki hebt leren kennen. Hopelijk tot een volgende keer

 • #47

  Diana (vrijdag, 10 juni 2016 16:12)

  Ik heb zowel een reikibehandeling als een reading gehad bij Francine. En die kan ik met een woord omschrijven: GEWELDIG! Tijdens de reading klopte er zoveel details van mijn lieve overleden vriend. En ook de reiki behandeling was een genot om te mogen ervaren. Ik was weer heerlijk relaxed daarna. Lange tijd geleden dat ik me zo goed had gevoeld. Bedankt hiervoor Francine.

 • #46

  Dick (vrijdag, 18 maart 2016)

  Op 10-maart weer een heerlijk ontspannen massage gekregen met heel veel aandacht en samen daarna nog een lekker bakkie gedronken. Francine je bent een kanjer !!!

 • #45

  Dick (maandag, 14 maart 2016 11:57)

  Hoi Francine, donderdag 10-3 weer een fijne massage met veel aandacht van je gekregen daarna nog lekker bij gepraat onder genot van een bakkie,was daarna ontspannen en relaxed toppie tot een volgende keer !!! Liefs

 • #44

  nick tholens (donderdag, 25 februari 2016 21:37)

  He schat ik binnenkort graag even lekker ontspannen bij je en natuurlijk koffie drinken tot snel meisje

 • #43

  Monique coenrades (donderdag, 25 februari 2016 21:20)

  Geweldig deze behandeling en super relaxt

 • #42

  Clarisa (donderdag, 25 februari 2016)

  Een echte aanrader het heeft ons altijd goed gedaan. En s nachts slapen we als een roosje

 • #41

  Ilse van Wanrooij (donderdag, 25 februari 2016 18:46)

  Al een paar verschilde behandelingen gehad en werd er heel rustig van. Voelde me erg op mijn gemak bij Francine het was een apparte maar hele fijne ervaring ! X

 • #40

  Mike (woensdag, 20 januari 2016 15:29)

  Vriendelijke dame. Goede en rustgevende omgeving. Massage en reiki waren prima. Heerlijk ontspannend. Zelfs in slaap gevallen.

 • #39

  Dick (woensdag, 23 september 2015 23:35)

  Dinsdag jl thuis een massage gekregen van Francine, het was de eerste keer een fijne en aparte ervaring met de combinatie van reiki ik was daarna lekker ontspannen en een fijn gevoel en na genieten !! Een ieder aan te raden ! Voor herhaling vatbaar, Francine geeft je echt aandacht. Bedankt groetjes.

 • #38

  Geralda (woensdag, 23 september 2015 23:02)

  Met mijn zoontje van 12 al een aantal keren Francine bezocht. Mijn zoon is dol op haar! Hij heeft ADHD en bepaalde angsten, waar hij graag vanaf wil, hij kan er zelf moeilijk mee omgaan en relativeren is al helemaal moeilijk. Soms wordt het hem teveel en vraagt dan: wanneer gaan we weer naar Francien? Hij ontspant helemaal, maakt z'n rugzakje leeg en kan er weer tegenaan. Is vrolijker en ontspannen als we weer naar huis gaan. Om de paar weken gaan we weer terug. Vroeg nog of ie er wat langere tijd tussen wilde laten, maar nee!!! was het antwoord. Francine, je bent een topper! Als het met mijn zoontje wat beter gaat ben ik zelf aan de beurt! Als er mensen zijn die twijfelen over wel of niet gaan, gewoon gaan! Francine, Tot de volgende keer!

 • #37

  robbie nieuwkerk (woensdag, 23 september 2015 21:03)

  kom al wat jaren bij Francine ,zat echt in de knoop en zag het niet meer zo zitten.
  eerste afspraak heeft wel zoveel indruk gemaakt :)
  was mezelf weer en voelde me heerlijk.
  had ook nog nooit van reiki gehoord ,maar kan het iedereen aan raden
  Francine bedankt voor alles en kijk altijd uit naar onze behandelingen :)

 • #36

  Michael Broekhuis (woensdag, 23 september 2015)

  Ik ben bij Francine geweest omdat ik met mijzelf en mijn gevoelens in de knoop zat. De massage was heel prettig en het was ongelooflijk wat Francine over mij wist te vertellen zonder dat ze enige achtergrond van mij wist. Het was op bepaalde momenten confronterend maar ik was heel blij dat ze eerlijk was in wat ze zei en voelde omdat je daar iets mee kan naar de toekomst. Ze zegt niet wat je wilt horen maar wat ze voelt en ze houd je dus niet voor de gek. Ik ben heel blij dat ik geweest ben en ik kom zeker terug!!!

  Bedankt Francine!!

 • #35

  tamara van dijk (dinsdag, 23 juni 2015 20:25)

  Lieve francine,

  zondag avond stuurde ik francine een bericht eigenlijk een kreet om hulp.
  al vrij snel kon ik bij haar terecht.
  vandaag om 11 uur een reading gekregen om contact te krijgen met mijn overleden opa.
  Had vantevoren me twijfels, maar eenmaal binnen voelde ze al gelijk iets bijzonders.
  van te voren niks door gegeven over hoe me opa was en wat er speelde of er gebeurt was.
  ze kon me alles in detail vertellen en alles maar dan ook echt alles klopte.
  het heeft een grote inpact gegeven op mij.
  vele vragen zijn beantwoord en dat alles door alleen een voorwerp mee te nemen wist ze contact te maken met me opa.
  ik raad iedereen aan om het eens te doen als je in de knoop met vele vragen zit.
  het heeft mij een super goed gevoel gegeven.

  francine echt onwijs bedankt voor de reading.
  je heb me echt enorm ermee geholpen.

  groetjes tamara van dijk

 • #34

  Frida Nefs (woensdag, 25 februari 2015 10:37)

  Ik heb jou leren kennen in ballenland,jij met je nichtje en neefje,ik met mijn kleinzoon.We hebben bijna 3 uur met elkaar zitten kletsen,terwijl we vreemden waren voor elkaar.Er was direct een klik,ik vond dit een bijzondere ontmoeting.Ik heb je website bekeken en vind het erg overzichtelijk.Als ik de berichten lees van de mensen die je een behandeling hebt gegeven,dan ben je de juiste weg in geslagen.Succes met de opleiding voor het mediumschap.

 • #33

  danielle swagemakers (donderdag, 30 oktober 2014 08:13)

  hoi ik ben Danielle,
  ik ben een jonge moeder van 3 kinderen Daphne 4,5 jaar, Jurgen van 3,5 jaar en Wendy van bijna 2 jaar, dus best een druk leven.
  sinds kort ook een eigen bedrijfje gestart.
  me schouders werden zwaarder en zwaarder en heel erg moe.
  toen ben ik op zoek gegaan voor reiki dat zou wel eens een verandering in me leven gaan maken.
  ik belde Francine op of ze mij kon helpen en al heel snel kon ik bij haar terecht.
  ik kwam bij haar binnen en ze voelde al heel wat innerlijke verdriet en vast zittende problemen.
  in het gesprek met haar werden ook heel veel vraagtekens beantwoord.
  nu de behandeling voelde ik me eigen echt herboren en opgelucht.
  na die 1e keer wil ik niks anders meer heb wel zoveel vertrouwen in Francine dat ze nu ook mij kinderen ga behadelen en ben er van overtuigd dat dat ook een wereld van verschil gaat geven in ons gezinsleven.
  ik raak iedereen aan die nog twijfel bel Francine en je leven veranderd in een omkeer in je leven of je op een wolk leef. zo lekker.
  veel succes Francine en ga zo door met de magische handen.

 • #32

  Wendy (maandag, 07 april 2014 11:10)

  Lieve Francine,

  ik heb vorige week een combinatie-behandeling gehad en heb zoiets nog nooit meegemaakt. Heel bijzonder. Het was heerlijk en heb weer energie. Ik kom zeker terug!
  Dank je wel!!

  Liefs Wendy

 • #31

  Natasja (woensdag, 19 maart 2014 09:58)

  Wat jij bij mensen voor elkaar kan krijgen....... Magisch!

 • #30

  evelyn (donderdag, 13 maart 2014 08:11)

  Lieve frannie
  Wat ging ik weer ontspannen de deur uit gisteravond na een hotstone/reiki massage ! Het is geweldig om een moment voor jezelf zo te mogen ervaren !
  De reiki behandeling was heftig maar ook heel speciaal !
  Dank je wel lieve frannie x

 • #29

  Princilla (donderdag, 06 februari 2014 20:59)

  Lieve Francine,
  Ik wil je echt ontzettend bedanken voor de behandeling. Ik was er echt aan toe. Vind het echt knap van je dat je dat allemaal uit een mens kan krijgen! Ik kreeg een ontspannigsmassage/reiki behandeling. Bij de reiki kwam echt alles eruit en voel me echt een stuk beter nu. Dankjewel daarvoor meid!! Ik kom zeker terug als ik het weer nodig heb!!

  Dikke knuffel en Dikke kus van mij xxx

 • #28

  Jose Schroevers (maandag, 03 februari 2014 19:05)

  Na een behandeling bij Francine kan ik uit ervaring zeggen dat deze boven menig massage beauty centrum uitstijgt.
  Na een aantal dagen na de massage bij Francine kan geconcludeerd worden dat de effecten tot ver daarna doorwerken.
  Het is een echte aanrader.
  Groetjes, Jose.

 • #27

  Nina (dinsdag, 28 januari 2014 16:01)

  De afgelopen 2 zaterdagen heb ik de cursus 1ste graad reiki mogen volgen bij Francine. Ik vond het een zeer leerzame, gezellige en warme cursus. Zowel Francine als Jannie (die haar masteropleiding doet) probeerden mij zo veel mogelijk op mijn gemak te stellen. Ik voelde me er helemaal thuis en wil sowieso naar de oefenavonden komen en de 2e graads cursus gaan volgen wanneer ik daar aan toe ben. Heel erg bedankt Francine voor je tijd, informatie, warmte en vriendelijkheid. Groetjes, Nina

 • #26

  toereiki (dinsdag, 24 december 2013 19:01)

  Dank je wel sterretje

 • #25

  marty (maandag, 02 december 2013 15:00)

  Frannie je hebt Door je reiki behandeling mij dingen laten loslaten wat heel erg diep zat.
  Bedankt meis.

 • #24

  Dientje (maandag, 14 oktober 2013 14:26)

  Er is maar 1 woord voor de Ontspanningsmassage/behandeling....
  SUPPER!!!

  Francine je bent een toppertje ga zo door!!!
  xxx

 • #23

  Colinda (dinsdag, 03 september 2013 21:40)

  Ik heb afgelopen week een heerlijke combinatie behandeling gehad, de massage was heerlijk en ontspannend en daarna heb ik een reikibehandeling gehad. het was maar goed dat het op een zondag was, want daarna ben je zo ontspannen en relaxed, dat je er ook echt een luie zondag van maakt. Maar ook heeft ze dingen bij me naar boven gebracht waarvan ik dacht dat ik dat alleen zelf wist, maar nee hoor zij weet het ook. Francine dankjewel voor deze superbehandeling. Mensen dit is echt een aanrader. Ik kom zeker terug voor een nieuwe behandeling!!

 • #22

  cor tolenaars (donderdag, 09 mei 2013 10:07)

  heb een hot-stone behandeling gehad.aangenaam verrassend. geweldig bedankt francine.ga zo door.chapeau!

 • #21

  Astrid (dinsdag, 02 april 2013 22:10)

  (vervolg)Ze bood haar excuses aan en alsnog een gratis hotstonemassage, dat is toch een mooie service.

 • #20

  Astrid (dinsdag, 02 april 2013 22:07)

  Ik heb vorige week een reikibehandeling gehad met een heerlijke massage, dat was een bijzondere ervaring, Francine kende mij niet, maar wist na de behandeling toch een paar specifieke kenmerken van mij te noemen.
  Eigenlijk had ik een hotstonemassage geboekt, maar ze had me per ongeluk

Sharona ardon(woensdag, 21 februari 2018 10:34)

Gisteren me huis laten reinigen was een mooie en rijke ervaring. Ik had het idee dat er wat was binnen en ging aan me twijfelen of ik het niet verbeeld maar nu heb ik de bevestiging dat er echt wat was.ze liet me weten wie het was en waarom ze eraan bezig waren. Best knap hoor. Het is de moeite waard

Reactie schrijven

Commentaren: 55
 • #1

  Jac Matthijssen (vrijdag, 14 september 2012 00:37)

  Ik hoop dat je het druk krijgt en het goed kan combineren met je mannetje thuis en het biljarten!
  Veel succes en veel tevreden klanten.

 • #2

  toereiki (zondag, 16 september 2012 21:59)

  Dank je wel papa Jaccie!
  De mensen die geweest zijn, zijn zeer tevreden en komen graag terug.

 • #3

  Bart de Visser ( schoonvader van Jurgen ) (dinsdag, 16 oktober 2012 18:32)

  Francine, gefeliciteerd met deze nieuwe site. Ziet er geweldig uit en voorzien van alle bruikbare informatie. Heel veel succes met alle door jou te geven behandelingen.

 • #4

  michiel peterson (woensdag, 17 oktober 2012 15:15)

  complimenten duidelijke uitleg ik kom vast een keertje succes

 • #5

  Theo Tameeris (woensdag, 17 oktober 2012 17:02)

  ziet er keurig uit buurvrouw, succes

 • #6

  sabrina (vrijdag, 16 november 2012 11:38)

  Heel fijn dat ik een behandeling heb gehad bij je! Ik ben er zeker een heel stuk van opgeknapt. Wist niet wat voor inpact het zou hebben op me. maar door jou behandeling weet ik nu wat het inhoudt. heel erg bedankt!!!

 • #7

  cynthia (dinsdag, 11 december 2012 16:55)

  Francine, je doet het heel erg goed, je hebt bij mij een kindje van 5 maanden behandeld en hij werd er erg rustig door, ook mijn moeder heb je al in zoverre behandeld dat ze 80% minder pijn heeft, dus ga zo verder je bent top!!!

 • #8

  toereiki (zondag, 16 december 2012 15:07)

  ik vond t fantastich en zeker voor herhaling vatbaar

  sjaan de groot

 • #9

  marek (maandag, 07 januari 2013 13:21)

  Dear Francine. Thank you so much for introducing me into reiki. The workshop was - The Quality Time Spend -
  Your workshop gave me more than your leaflet said it would give.
  And, The little gift on the end was pure cherry on the cake of the day :)
  Wish you All The Best in to the year of 2013

 • #10

  Jannie (zondag, 03 maart 2013)

  Lieve Frannie,
  Wat heb je een mooie site, ik ben heel trots op je en zie je als een cadeautje in mijn leven.
  Kus,

  Jannie van Maastrigt

 • #11

  clarisa (woensdag, 06 maart 2013 17:19)

  Net een heerlijk hotstone massage gehad t was super! dankjewel Francine

 • #12

  andre (dinsdag, 12 maart 2013 16:33)

  Was lekker ontspannend. thnx. Tot de volgende keer.

 • #13

  Cynthia (dinsdag, 12 maart 2013 21:49)

  Lieve Francine,

  Meid wat ben je lekker bezig, ook bij mij heb je een reiki behandeling gedaan en dat was een bijzondere ervaring ik wist niet dat je door reiki zo ontspannen kon worden maar in mijn geval was het ook wel weer confronterend wat wel goed is dat je dat gedaan hebt ben daar heel blij mee want kan het dan nog meer accepteren dan ik al deed....
  Ook heb ik een geweldige hotstone massage gedaan bij je en dat was ontzettend lekker en voor herhaling vatbaar....

  Heel veel succes verder en ik zal je bij iedereen die het nodig heeft aanraden want je bent top!!!!

  Groetjes xxx Cynthia

 • #14

  charlotte (woensdag, 13 maart 2013 13:15)

  hoi francine,

  De massage was heel lekker rustgevend (ontspannend).
  En zeker wel een keer voor herhaling vatbaar!

  Groetjess Charlotte

 • #15

  Tonnysa Doomen (vrijdag, 15 maart 2013 18:27)

  Hoi Francine!

  Vandaag heerlijk ontspannen tijdens de hotstone massage.

  Groetjes Tonnysa

 • #16

  monique (maandag, 18 maart 2013 18:57)

  vrijdag 15 feb een heerlijke hotstone massage gedaan bij francine .
  ik had geen idee wat ik er van moest verwachten .
  maar het is absoluut een aanrader .
  ook de reiki en massage behandelingen zijn super .
  francine met 1 woord toppie

 • #17

  elly de groot (maandag, 18 maart 2013 21:30)

  francine hotstone massage was heerlijk ontspannen.groetjes elly

 • #18

  Manuela (woensdag, 20 maart 2013 19:07)

  Francine, de hotstone massage was heel ontspannend, ik wist niet wat ik mocht en kon verwachten toen ik bij je kwam. Maar naar de masssage voelde ik me erg moe, en toch heel erg goed, gewoon lekker relaxed. Het is/was een nieuwe ervaring die iedereen zelfs mee moet maken. Je weet niet wat je overkomt, gewoon fanatastisch!!! Mij zie je in ieder geval vaker. Ga zo door en tot de volgende keer!
  Groetjes
  Manuela

 • #19

  'Machteld (woensdag, 20 maart 2013 23:23)

  Waanzinnig, geweldige hotstone massage gehad. Wat is dat fijn. Kan het iedereen aanraden! DANK JE WEL LIEVERD

 • #20

  Astrid (dinsdag, 02 april 2013 22:07)

  Ik heb vorige week een reikibehandeling gehad met een heerlijke massage, dat was een bijzondere ervaring, Francine kende mij niet, maar wist na de behandeling toch een paar specifieke kenmerken van mij te noemen.
  Eigenlijk had ik een hotstonemassage geboekt, maar ze had me per ongeluk

 • #21

  Astrid (dinsdag, 02 april 2013 22:10)

  (vervolg)Ze bood haar excuses aan en alsnog een gratis hotstonemassage, dat is toch een mooie service.

 • #22

  cor tolenaars (donderdag, 09 mei 2013 10:07)

  heb een hot-stone behandeling gehad.aangenaam verrassend. geweldig bedankt francine.ga zo door.chapeau!

 • #23

  Colinda (dinsdag, 03 september 2013 21:40)

  Ik heb afgelopen week een heerlijke combinatie behandeling gehad, de massage was heerlijk en ontspannend en daarna heb ik een reikibehandeling gehad. het was maar goed dat het op een zondag was, want daarna ben je zo ontspannen en relaxed, dat je er ook echt een luie zondag van maakt. Maar ook heeft ze dingen bij me naar boven gebracht waarvan ik dacht dat ik dat alleen zelf wist, maar nee hoor zij weet het ook. Francine dankjewel voor deze superbehandeling. Mensen dit is echt een aanrader. Ik kom zeker terug voor een nieuwe behandeling!!

 • #24

  Dientje (maandag, 14 oktober 2013 14:26)

  Er is maar 1 woord voor de Ontspanningsmassage/behandeling....
  SUPPER!!!

  Francine je bent een toppertje ga zo door!!!
  xxx

 • #25

  marty (maandag, 02 december 2013 15:00)

  Frannie je hebt Door je reiki behandeling mij dingen laten loslaten wat heel erg diep zat.
  Bedankt meis.

 • #26

  toereiki (dinsdag, 24 december 2013 19:01)

  Dank je wel sterretje

 • #27

  Nina (dinsdag, 28 januari 2014 16:01)

  De afgelopen 2 zaterdagen heb ik de cursus 1ste graad reiki mogen volgen bij Francine. Ik vond het een zeer leerzame, gezellige en warme cursus. Zowel Francine als Jannie (die haar masteropleiding doet) probeerden mij zo veel mogelijk op mijn gemak te stellen. Ik voelde me er helemaal thuis en wil sowieso naar de oefenavonden komen en de 2e graads cursus gaan volgen wanneer ik daar aan toe ben. Heel erg bedankt Francine voor je tijd, informatie, warmte en vriendelijkheid. Groetjes, Nina

 • #28

  Jose Schroevers (maandag, 03 februari 2014 19:05)

  Na een behandeling bij Francine kan ik uit ervaring zeggen dat deze boven menig massage beauty centrum uitstijgt.
  Na een aantal dagen na de massage bij Francine kan geconcludeerd worden dat de effecten tot ver daarna doorwerken.
  Het is een echte aanrader.
  Groetjes, Jose.

 • #29

  Princilla (donderdag, 06 februari 2014 20:59)

  Lieve Francine,
  Ik wil je echt ontzettend bedanken voor de behandeling. Ik was er echt aan toe. Vind het echt knap van je dat je dat allemaal uit een mens kan krijgen! Ik kreeg een ontspannigsmassage/reiki behandeling. Bij de reiki kwam echt alles eruit en voel me echt een stuk beter nu. Dankjewel daarvoor meid!! Ik kom zeker terug als ik het weer nodig heb!!

  Dikke knuffel en Dikke kus van mij xxx

 • #30

  evelyn (donderdag, 13 maart 2014 08:11)

  Lieve frannie
  Wat ging ik weer ontspannen de deur uit gisteravond na een hotstone/reiki massage ! Het is geweldig om een moment voor jezelf zo te mogen ervaren !
  De reiki behandeling was heftig maar ook heel speciaal !
  Dank je wel lieve frannie x

 • #31

  Natasja (woensdag, 19 maart 2014 09:58)

  Wat jij bij mensen voor elkaar kan krijgen....... Magisch!

 • #32

  Wendy (maandag, 07 april 2014 11:10)

  Lieve Francine,

  ik heb vorige week een combinatie-behandeling gehad en heb zoiets nog nooit meegemaakt. Heel bijzonder. Het was heerlijk en heb weer energie. Ik kom zeker terug!
  Dank je wel!!

  Liefs Wendy

 • #33

  danielle swagemakers (donderdag, 30 oktober 2014 08:13)

  hoi ik ben Danielle,
  ik ben een jonge moeder van 3 kinderen Daphne 4,5 jaar, Jurgen van 3,5 jaar en Wendy van bijna 2 jaar, dus best een druk leven.
  sinds kort ook een eigen bedrijfje gestart.
  me schouders werden zwaarder en zwaarder en heel erg moe.
  toen ben ik op zoek gegaan voor reiki dat zou wel eens een verandering in me leven gaan maken.
  ik belde Francine op of ze mij kon helpen en al heel snel kon ik bij haar terecht.
  ik kwam bij haar binnen en ze voelde al heel wat innerlijke verdriet en vast zittende problemen.
  in het gesprek met haar werden ook heel veel vraagtekens beantwoord.
  nu de behandeling voelde ik me eigen echt herboren en opgelucht.
  na die 1e keer wil ik niks anders meer heb wel zoveel vertrouwen in Francine dat ze nu ook mij kinderen ga behadelen en ben er van overtuigd dat dat ook een wereld van verschil gaat geven in ons gezinsleven.
  ik raak iedereen aan die nog twijfel bel Francine en je leven veranderd in een omkeer in je leven of je op een wolk leef. zo lekker.
  veel succes Francine en ga zo door met de magische handen.

 • #34

  Frida Nefs (woensdag, 25 februari 2015 10:37)

  Ik heb jou leren kennen in ballenland,jij met je nichtje en neefje,ik met mijn kleinzoon.We hebben bijna 3 uur met elkaar zitten kletsen,terwijl we vreemden waren voor elkaar.Er was direct een klik,ik vond dit een bijzondere ontmoeting.Ik heb je website bekeken en vind het erg overzichtelijk.Als ik de berichten lees van de mensen die je een behandeling hebt gegeven,dan ben je de juiste weg in geslagen.Succes met de opleiding voor het mediumschap.

 • #35

  tamara van dijk (dinsdag, 23 juni 2015 20:25)

  Lieve francine,

  zondag avond stuurde ik francine een bericht eigenlijk een kreet om hulp.
  al vrij snel kon ik bij haar terecht.
  vandaag om 11 uur een reading gekregen om contact te krijgen met mijn overleden opa.
  Had vantevoren me twijfels, maar eenmaal binnen voelde ze al gelijk iets bijzonders.
  van te voren niks door gegeven over hoe me opa was en wat er speelde of er gebeurt was.
  ze kon me alles in detail vertellen en alles maar dan ook echt alles klopte.
  het heeft een grote inpact gegeven op mij.
  vele vragen zijn beantwoord en dat alles door alleen een voorwerp mee te nemen wist ze contact te maken met me opa.
  ik raad iedereen aan om het eens te doen als je in de knoop met vele vragen zit.
  het heeft mij een super goed gevoel gegeven.

  francine echt onwijs bedankt voor de reading.
  je heb me echt enorm ermee geholpen.

  groetjes tamara van dijk

 • #36

  Michael Broekhuis (woensdag, 23 september 2015)

  Ik ben bij Francine geweest omdat ik met mijzelf en mijn gevoelens in de knoop zat. De massage was heel prettig en het was ongelooflijk wat Francine over mij wist te vertellen zonder dat ze enige achtergrond van mij wist. Het was op bepaalde momenten confronterend maar ik was heel blij dat ze eerlijk was in wat ze zei en voelde omdat je daar iets mee kan naar de toekomst. Ze zegt niet wat je wilt horen maar wat ze voelt en ze houd je dus niet voor de gek. Ik ben heel blij dat ik geweest ben en ik kom zeker terug!!!

  Bedankt Francine!!

 • #37

  robbie nieuwkerk (woensdag, 23 september 2015 21:03)

  kom al wat jaren bij Francine ,zat echt in de knoop en zag het niet meer zo zitten.
  eerste afspraak heeft wel zoveel indruk gemaakt :)
  was mezelf weer en voelde me heerlijk.
  had ook nog nooit van reiki gehoord ,maar kan het iedereen aan raden
  Francine bedankt voor alles en kijk altijd uit naar onze behandelingen :)

 • #38

  Geralda (woensdag, 23 september 2015 23:02)

  Met mijn zoontje van 12 al een aantal keren Francine bezocht. Mijn zoon is dol op haar! Hij heeft ADHD en bepaalde angsten, waar hij graag vanaf wil, hij kan er zelf moeilijk mee omgaan en relativeren is al helemaal moeilijk. Soms wordt het hem teveel en vraagt dan: wanneer gaan we weer naar Francien? Hij ontspant helemaal, maakt z'n rugzakje leeg en kan er weer tegenaan. Is vrolijker en ontspannen als we weer naar huis gaan. Om de paar weken gaan we weer terug. Vroeg nog of ie er wat langere tijd tussen wilde laten, maar nee!!! was het antwoord. Francine, je bent een topper! Als het met mijn zoontje wat beter gaat ben ik zelf aan de beurt! Als er mensen zijn die twijfelen over wel of niet gaan, gewoon gaan! Francine, Tot de volgende keer!

 • #39

  Dick (woensdag, 23 september 2015 23:35)

  Dinsdag jl thuis een massage gekregen van Francine, het was de eerste keer een fijne en aparte ervaring met de combinatie van reiki ik was daarna lekker ontspannen en een fijn gevoel en na genieten !! Een ieder aan te raden ! Voor herhaling vatbaar, Francine geeft je echt aandacht. Bedankt groetjes.

 • #40

  Mike (woensdag, 20 januari 2016 15:29)

  Vriendelijke dame. Goede en rustgevende omgeving. Massage en reiki waren prima. Heerlijk ontspannend. Zelfs in slaap gevallen.

 • #41

  Ilse van Wanrooij (donderdag, 25 februari 2016 18:46)

  Al een paar verschilde behandelingen gehad en werd er heel rustig van. Voelde me erg op mijn gemak bij Francine het was een apparte maar hele fijne ervaring ! X

 • #42

  Clarisa (donderdag, 25 februari 2016)

  Een echte aanrader het heeft ons altijd goed gedaan. En s nachts slapen we als een roosje

 • #43

  Monique coenrades (donderdag, 25 februari 2016 21:20)

  Geweldig deze behandeling en super relaxt

 • #44

  nick tholens (donderdag, 25 februari 2016 21:37)

  He schat ik binnenkort graag even lekker ontspannen bij je en natuurlijk koffie drinken tot snel meisje

 • #45

  Dick (maandag, 14 maart 2016 11:57)

  Hoi Francine, donderdag 10-3 weer een fijne massage met veel aandacht van je gekregen daarna nog lekker bij gepraat onder genot van een bakkie,was daarna ontspannen en relaxed toppie tot een volgende keer !!! Liefs

 • #46

  Dick (vrijdag, 18 maart 2016)

  Op 10-maart weer een heerlijk ontspannen massage gekregen met heel veel aandacht en samen daarna nog een lekker bakkie gedronken. Francine je bent een kanjer !!!

 • #47

  Diana (vrijdag, 10 juni 2016 16:12)

  Ik heb zowel een reikibehandeling als een reading gehad bij Francine. En die kan ik met een woord omschrijven: GEWELDIG! Tijdens de reading klopte er zoveel details van mijn lieve overleden vriend. En ook de reiki behandeling was een genot om te mogen ervaren. Ik was weer heerlijk relaxed daarna. Lange tijd geleden dat ik me zo goed had gevoeld. Bedankt hiervoor Francine.

 • #48

  Marty Goetkint (woensdag, 17 augustus 2016 10:32)

  Heb gisteren voor een eerste keer een reiki behandeling gehad en als ik eerlijk moet zijn, heeft het mij 300% geholpen in het nemen van een moeilijk beslissing ivm met een operatie. Ik was in het begin zeer sceptisch, maar al na 5 minuten was in verloren in de warme handelingen van Francine. Nadien heeft ze mijn hoofd helemaal leeg gemaakt en het voelde SUPER, voor de eerste keer (echt) was ik in contact met mijn gevoelens en het voelde goed. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen, het is gewoon SUPER, GEWELDIG, GRANDIOOS. Er zijn eigenlijk niet genoeg woorden voor de beschrijving. Francine jij bent echt super geweldig en zoals al eerder gezegd, ben reuze blij dat onze wegen zijn gekruist en dat jij mij de reiki hebt leren kennen. Hopelijk tot een volgende keer

 • #49

  Princilla (woensdag, 21 september 2016 13:02)

  Gisteren een super mooie avond gehad bij Francine. Het was een super mooie huiskameravond met veel bijzondere verhalen, boodschappen ect.... Ga nog veel huiskameravonden komen meid! Je doet het allemaal zo goed. Toppie meid! Thanks voor de mooie bijzondere avond!
  Liefs Prinnie

 • #50

  Senna van Zandwijk (woensdag, 21 september 2016 13:04)

  Bizarre avond megemaakt gisteren, ik stond er van te kijken hoe alles klopte wat er gezegd werd. En de avond was goed verzorgd en gezellig. Bedankt Francine!

 • #51

  Vivianne (donderdag, 27 oktober 2016 09:51)

  Pas geleden Francine op bezoek gehad, wat een bijzondere ervaring voor zowel mij als voor de kat. Hoop wijzer geworden en voor het eerst allebei een reiki behandeling gehad. Bijzonder mooi om te zien hoe mens en dier op haar reageer!!

 • #52

  Marty Goetkint (vrijdag, 28 oktober 2016 11:40)

  Na een knie operatie en een herstel periode van 2 maanden was mijn linker been iets wat stijfjes. Heb een wonderbare massage gekregen van Francine en voel me al 200% beter. De spieren zaten redelijk vast en na de massage voelde ik een groot verschil. De pijn was minder en ik kon redelijk plooien

 • #53

  Tamara (donderdag, 08 december 2016 15:23)

  Ik heb net een heerlijke reiki behandeling gehad en ik ben iemand die niet goed kan ontspannen omdat ik altijd maar door en door ga en nooit geen rust neem ...maar door francine ben ik zo mega ontspannen geraakt dat ik gewoon weg ging met een leeg en ontspannen gevoel.....echt een aanrader....

 • #54

  Miranda robbe (dinsdag, 20 juni 2017 14:49)

  Wat ben ik blij dat Toereiki een actie had op facebook en mijn moeder daardoor een gratis reading heeft gekregen. Het heeft haar zoveel rust gegeven. Wat wist ze veel door te geven aan mijn moeder. Ze gaat zeker nog eens langs voor een reading. Ik vond het heel mooi om er bij geweest te zijn.

 • #55

  Gummibeer (zondag, 25 juni 2017 16:14)

  Een echte aanrader hoe je het doet weer ik niet maar iedere keer lukt het je om bij mij de plusjes en minnetjes in de juiste richting te leggen kan niet wachten tot ik weer mag je bent een topper

Commentaren: 55
 • #55

  Gummibeer (zondag, 25 juni 2017 16:14)

  Een echte aanrader hoe je het doet weer ik niet maar iedere keer lukt het je om bij mij de plusjes en minnetjes in de juiste richting te leggen kan niet wachten tot ik weer mag je bent een topper

 • #54

  Miranda robbe (dinsdag, 20 juni 2017 14:49)

  Wat ben ik blij dat Toereiki een actie had op facebook en mijn moeder daardoor een gratis reading heeft gekregen. Het heeft haar zoveel rust gegeven. Wat wist ze veel door te geven aan mijn moeder. Ze gaat zeker nog eens langs voor een reading. Ik vond het heel mooi om er bij geweest te zijn.

 • #53

  Tamara (donderdag, 08 december 2016 15:23)

  Ik heb net een heerlijke reiki behandeling gehad en ik ben iemand die niet goed kan ontspannen omdat ik altijd maar door en door ga en nooit geen rust neem ...maar door francine ben ik zo mega ontspannen geraakt dat ik gewoon weg ging met een leeg en ontspannen gevoel.....echt een aanrader....

 • #52

  Marty Goetkint (vrijdag, 28 oktober 2016 11:40)

  Na een knie operatie en een herstel periode van 2 maanden was mijn linker been iets wat stijfjes. Heb een wonderbare massage gekregen van Francine en voel me al 200% beter. De spieren zaten redelijk vast en na de massage voelde ik een groot verschil. De pijn was minder en ik kon redelijk plooien

 • #51

  Vivianne (donderdag, 27 oktober 2016 09:51)

  Pas geleden Francine op bezoek gehad, wat een bijzondere ervaring voor zowel mij als voor de kat. Hoop wijzer geworden en voor het eerst allebei een reiki behandeling gehad. Bijzonder mooi om te zien hoe mens en dier op haar reageer!!

 • #50

  Senna van Zandwijk (woensdag, 21 september 2016 13:04)

  Bizarre avond megemaakt gisteren, ik stond er van te kijken hoe alles klopte wat er gezegd werd. En de avond was goed verzorgd en gezellig. Bedankt Francine!

 • #49

  Princilla (woensdag, 21 september 2016 13:02)

  Gisteren een super mooie avond gehad bij Francine. Het was een super mooie huiskameravond met veel bijzondere verhalen, boodschappen ect.... Ga nog veel huiskameravonden komen meid! Je doet het allemaal zo goed. Toppie meid! Thanks voor de mooie bijzondere avond!
  Liefs Prinnie

 • #48

  Marty Goetkint (woensdag, 17 augustus 2016 10:32)

  Heb gisteren voor een eerste keer een reiki behandeling gehad en als ik eerlijk moet zijn, heeft het mij 300% geholpen in het nemen van een moeilijk beslissing ivm met een operatie. Ik was in het begin zeer sceptisch, maar al na 5 minuten was in verloren in de warme handelingen van Francine. Nadien heeft ze mijn hoofd helemaal leeg gemaakt en het voelde SUPER, voor de eerste keer (echt) was ik in contact met mijn gevoelens en het voelde goed. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen, het is gewoon SUPER, GEWELDIG, GRANDIOOS. Er zijn eigenlijk niet genoeg woorden voor de beschrijving. Francine jij bent echt super geweldig en zoals al eerder gezegd, ben reuze blij dat onze wegen zijn gekruist en dat jij mij de reiki hebt leren kennen. Hopelijk tot een volgende keer

 • #47

  Diana (vrijdag, 10 juni 2016 16:12)

  Ik heb zowel een reikibehandeling als een reading gehad bij Francine. En die kan ik met een woord omschrijven: GEWELDIG! Tijdens de reading klopte er zoveel details van mijn lieve overleden vriend. En ook de reiki behandeling was een genot om te mogen ervaren. Ik was weer heerlijk relaxed daarna. Lange tijd geleden dat ik me zo goed had gevoeld. Bedankt hiervoor Francine.

 • #46

  Dick (vrijdag, 18 maart 2016)

  Op 10-maart weer een heerlijk ontspannen massage gekregen met heel veel aandacht en samen daarna nog een lekker bakkie gedronken. Francine je bent een kanjer !!!

 • #45

  Dick (maandag, 14 maart 2016 11:57)

  Hoi Francine, donderdag 10-3 weer een fijne massage met veel aandacht van je gekregen daarna nog lekker bij gepraat onder genot van een bakkie,was daarna ontspannen en relaxed toppie tot een volgende keer !!! Liefs

 • #44

  nick tholens (donderdag, 25 februari 2016 21:37)

  He schat ik binnenkort graag even lekker ontspannen bij je en natuurlijk koffie drinken tot snel meisje

 • #43

  Monique coenrades (donderdag, 25 februari 2016 21:20)

  Geweldig deze behandeling en super relaxt

 • #42

  Clarisa (donderdag, 25 februari 2016)

  Een echte aanrader het heeft ons altijd goed gedaan. En s nachts slapen we als een roosje

 • #41

  Ilse van Wanrooij (donderdag, 25 februari 2016 18:46)

  Al een paar verschilde behandelingen gehad en werd er heel rustig van. Voelde me erg op mijn gemak bij Francine het was een apparte maar hele fijne ervaring ! X

 • #40

  Mike (woensdag, 20 januari 2016 15:29)

  Vriendelijke dame. Goede en rustgevende omgeving. Massage en reiki waren prima. Heerlijk ontspannend. Zelfs in slaap gevallen.

 • #39

  Dick (woensdag, 23 september 2015 23:35)

  Dinsdag jl thuis een massage gekregen van Francine, het was de eerste keer een fijne en aparte ervaring met de combinatie van reiki ik was daarna lekker ontspannen en een fijn gevoel en na genieten !! Een ieder aan te raden ! Voor herhaling vatbaar, Francine geeft je echt aandacht. Bedankt groetjes.

 • #38

  Geralda (woensdag, 23 september 2015 23:02)

  Met mijn zoontje van 12 al een aantal keren Francine bezocht. Mijn zoon is dol op haar! Hij heeft ADHD en bepaalde angsten, waar hij graag vanaf wil, hij kan er zelf moeilijk mee omgaan en relativeren is al helemaal moeilijk. Soms wordt het hem teveel en vraagt dan: wanneer gaan we weer naar Francien? Hij ontspant helemaal, maakt z'n rugzakje leeg en kan er weer tegenaan. Is vrolijker en ontspannen als we weer naar huis gaan. Om de paar weken gaan we weer terug. Vroeg nog of ie er wat langere tijd tussen wilde laten, maar nee!!! was het antwoord. Francine, je bent een topper! Als het met mijn zoontje wat beter gaat ben ik zelf aan de beurt! Als er mensen zijn die twijfelen over wel of niet gaan, gewoon gaan! Francine, Tot de volgende keer!

 • #37

  robbie nieuwkerk (woensdag, 23 september 2015 21:03)

  kom al wat jaren bij Francine ,zat echt in de knoop en zag het niet meer zo zitten.
  eerste afspraak heeft wel zoveel indruk gemaakt :)
  was mezelf weer en voelde me heerlijk.
  had ook nog nooit van reiki gehoord ,maar kan het iedereen aan raden
  Francine bedankt voor alles en kijk altijd uit naar onze behandelingen :)

 • #36

  Michael Broekhuis (woensdag, 23 september 2015)

  Ik ben bij Francine geweest omdat ik met mijzelf en mijn gevoelens in de knoop zat. De massage was heel prettig en het was ongelooflijk wat Francine over mij wist te vertellen zonder dat ze enige achtergrond van mij wist. Het was op bepaalde momenten confronterend maar ik was heel blij dat ze eerlijk was in wat ze zei en voelde omdat je daar iets mee kan naar de toekomst. Ze zegt niet wat je wilt horen maar wat ze voelt en ze houd je dus niet voor de gek. Ik ben heel blij dat ik geweest ben en ik kom zeker terug!!!

  Bedankt Francine!!

 • #35

  tamara van dijk (dinsdag, 23 juni 2015 20:25)

  Lieve francine,

  zondag avond stuurde ik francine een bericht eigenlijk een kreet om hulp.
  al vrij snel kon ik bij haar terecht.
  vandaag om 11 uur een reading gekregen om contact te krijgen met mijn overleden opa.
  Had vantevoren me twijfels, maar eenmaal binnen voelde ze al gelijk iets bijzonders.
  van te voren niks door gegeven over hoe me opa was en wat er speelde of er gebeurt was.
  ze kon me alles in detail vertellen en alles maar dan ook echt alles klopte.
  het heeft een grote inpact gegeven op mij.
  vele vragen zijn beantwoord en dat alles door alleen een voorwerp mee te nemen wist ze contact te maken met me opa.
  ik raad iedereen aan om het eens te doen als je in de knoop met vele vragen zit.
  het heeft mij een super goed gevoel gegeven.

  francine echt onwijs bedankt voor de reading.
  je heb me echt enorm ermee geholpen.

  groetjes tamara van dijk

 • #34

  Frida Nefs (woensdag, 25 februari 2015 10:37)

  Ik heb jou leren kennen in ballenland,jij met je nichtje en neefje,ik met mijn kleinzoon.We hebben bijna 3 uur met elkaar zitten kletsen,terwijl we vreemden waren voor elkaar.Er was direct een klik,ik vond dit een bijzondere ontmoeting.Ik heb je website bekeken en vind het erg overzichtelijk.Als ik de berichten lees van de mensen die je een behandeling hebt gegeven,dan ben je de juiste weg in geslagen.Succes met de opleiding voor het mediumschap.

 • #33

  danielle swagemakers (donderdag, 30 oktober 2014 08:13)

  hoi ik ben Danielle,
  ik ben een jonge moeder van 3 kinderen Daphne 4,5 jaar, Jurgen van 3,5 jaar en Wendy van bijna 2 jaar, dus best een druk leven.
  sinds kort ook een eigen bedrijfje gestart.
  me schouders werden zwaarder en zwaarder en heel erg moe.
  toen ben ik op zoek gegaan voor reiki dat zou wel eens een verandering in me leven gaan maken.
  ik belde Francine op of ze mij kon helpen en al heel snel kon ik bij haar terecht.
  ik kwam bij haar binnen en ze voelde al heel wat innerlijke verdriet en vast zittende problemen.
  in het gesprek met haar werden ook heel veel vraagtekens beantwoord.
  nu de behandeling voelde ik me eigen echt herboren en opgelucht.
  na die 1e keer wil ik niks anders meer heb wel zoveel vertrouwen in Francine dat ze nu ook mij kinderen ga behadelen en ben er van overtuigd dat dat ook een wereld van verschil gaat geven in ons gezinsleven.
  ik raak iedereen aan die nog twijfel bel Francine en je leven veranderd in een omkeer in je leven of je op een wolk leef. zo lekker.
  veel succes Francine en ga zo door met de magische handen.

 • #32

  Wendy (maandag, 07 april 2014 11:10)

  Lieve Francine,

  ik heb vorige week een combinatie-behandeling gehad en heb zoiets nog nooit meegemaakt. Heel bijzonder. Het was heerlijk en heb weer energie. Ik kom zeker terug!
  Dank je wel!!

  Liefs Wendy

 • #31

  Natasja (woensdag, 19 maart 2014 09:58)

  Wat jij bij mensen voor elkaar kan krijgen....... Magisch!

 • #30

  evelyn (donderdag, 13 maart 2014 08:11)

  Lieve frannie
  Wat ging ik weer ontspannen de deur uit gisteravond na een hotstone/reiki massage ! Het is geweldig om een moment voor jezelf zo te mogen ervaren !
  De reiki behandeling was heftig maar ook heel speciaal !
  Dank je wel lieve frannie x

 • #29

  Princilla (donderdag, 06 februari 2014 20:59)

  Lieve Francine,
  Ik wil je echt ontzettend bedanken voor de behandeling. Ik was er echt aan toe. Vind het echt knap van je dat je dat allemaal uit een mens kan krijgen! Ik kreeg een ontspannigsmassage/reiki behandeling. Bij de reiki kwam echt alles eruit en voel me echt een stuk beter nu. Dankjewel daarvoor meid!! Ik kom zeker terug als ik het weer nodig heb!!

  Dikke knuffel en Dikke kus van mij xxx

 • #28

  Jose Schroevers (maandag, 03 februari 2014 19:05)

  Na een behandeling bij Francine kan ik uit ervaring zeggen dat deze boven menig massage beauty centrum uitstijgt.
  Na een aantal dagen na de massage bij Francine kan geconcludeerd worden dat de effecten tot ver daarna doorwerken.
  Het is een echte aanrader.
  Groetjes, Jose.

 • #27

  Nina (dinsdag, 28 januari 2014 16:01)

  De afgelopen 2 zaterdagen heb ik de cursus 1ste graad reiki mogen volgen bij Francine. Ik vond het een zeer leerzame, gezellige en warme cursus. Zowel Francine als Jannie (die haar masteropleiding doet) probeerden mij zo veel mogelijk op mijn gemak te stellen. Ik voelde me er helemaal thuis en wil sowieso naar de oefenavonden komen en de 2e graads cursus gaan volgen wanneer ik daar aan toe ben. Heel erg bedankt Francine voor je tijd, informatie, warmte en vriendelijkheid. Groetjes, Nina

 • #26

  toereiki (dinsdag, 24 december 2013 19:01)

  Dank je wel sterretje

 • #25

  marty (maandag, 02 december 2013 15:00)

  Frannie je hebt Door je reiki behandeling mij dingen laten loslaten wat heel erg diep zat.
  Bedankt meis.

 • #24

  Dientje (maandag, 14 oktober 2013 14:26)

  Er is maar 1 woord voor de Ontspanningsmassage/behandeling....
  SUPPER!!!

  Francine je bent een toppertje ga zo door!!!
  xxx

 • #23

  Colinda (dinsdag, 03 september 2013 21:40)

  Ik heb afgelopen week een heerlijke combinatie behandeling gehad, de massage was heerlijk en ontspannend en daarna heb ik een reikibehandeling gehad. het was maar goed dat het op een zondag was, want daarna ben je zo ontspannen en relaxed, dat je er ook echt een luie zondag van maakt. Maar ook heeft ze dingen bij me naar boven gebracht waarvan ik dacht dat ik dat alleen zelf wist, maar nee hoor zij weet het ook. Francine dankjewel voor deze superbehandeling. Mensen dit is echt een aanrader. Ik kom zeker terug voor een nieuwe behandeling!!

 • #22

  cor tolenaars (donderdag, 09 mei 2013 10:07)

  heb een hot-stone behandeling gehad.aangenaam verrassend. geweldig bedankt francine.ga zo door.chapeau!

 • #21

  Astrid (dinsdag, 02 april 2013 22:10)

  (vervolg)Ze bood haar excuses aan en alsnog een gratis hotstonemassage, dat is toch een mooie service.

 • #20

  Astrid (dinsdag, 02 april 2013 22:07)

  Ik heb vorige week een reikibehandeling gehad met een heerlijke massage, dat was een bijzondere ervaring, Francine kende mij niet, maar wist na de behandeling toch een paar specifieke kenmerken van mij te noemen.
  Eigenlijk had ik een hotstonemassage geboekt, maar ze had me per ongeluk

 • #19

  'Machteld (woensdag, 20 maart 2013 23:23)

  Waanzinnig, geweldige hotstone massage gehad. Wat is dat fijn. Kan het iedereen aanraden! DANK JE WEL LIEVERD

 • #18

  Manuela (woensdag, 20 maart 2013 19:07)

  Francine, de hotstone massage was heel ontspannend, ik wist niet wat ik mocht en kon verwachten toen ik bij je kwam. Maar naar de masssage voelde ik me erg moe, en toch heel erg goed, gewoon lekker relaxed. Het is/was een nieuwe ervaring die iedereen zelfs mee moet maken. Je weet niet wat je overkomt, gewoon fanatastisch!!! Mij zie je in ieder geval vaker. Ga zo door en tot de volgende keer!
  Groetjes
  Manuela

 • #17

  elly de groot (maandag, 18 maart 2013 21:30)

  francine hotstone massage was heerlijk ontspannen.groetjes elly

 • #16

  monique (maandag, 18 maart 2013 18:57)

  vrijdag 15 feb een heerlijke hotstone massage gedaan bij francine .
  ik had geen idee wat ik er van moest verwachten .
  maar het is absoluut een aanrader .
  ook de reiki en massage behandelingen zijn super .
  francine met 1 woord toppie

 • #15

  Tonnysa Doomen (vrijdag, 15 maart 2013 18:27)

  Hoi Francine!

  Vandaag heerlijk ontspannen tijdens de hotstone massage.

  Groetjes Tonnysa

 • #14

  charlotte (woensdag, 13 maart 2013 13:15)

  hoi francine,

  De massage was heel lekker rustgevend (ontspannend).
  En zeker wel een keer voor herhaling vatbaar!

  Groetjess Charlotte

 • #13

  Cynthia (dinsdag, 12 maart 2013 21:49)

  Lieve Francine,

  Meid wat ben je lekker bezig, ook bij mij heb je een reiki behandeling gedaan en dat was een bijzondere ervaring ik wist niet dat je door reiki zo ontspannen kon worden maar in mijn geval was het ook wel weer confronterend wat wel goed is dat je dat gedaan hebt ben daar heel blij mee want kan het dan nog meer accepteren dan ik al deed....
  Ook heb ik een geweldige hotstone massage gedaan bij je en dat was ontzettend lekker en voor herhaling vatbaar....

  Heel veel succes verder en ik zal je bij iedereen die het nodig heeft aanraden want je bent top!!!!

  Groetjes xxx Cynthia

 • #12

  andre (dinsdag, 12 maart 2013 16:33)

  Was lekker ontspannend. thnx. Tot de volgende keer.

 • #11

  clarisa (woensdag, 06 maart 2013 17:19)

  Net een heerlijk hotstone massage gehad t was super! dankjewel Francine

 • #10

  Jannie (zondag, 03 maart 2013)

  Lieve Frannie,
  Wat heb je een mooie site, ik ben heel trots op je en zie je als een cadeautje in mijn leven.
  Kus,

  Jannie van Maastrigt

 • #9

  marek (maandag, 07 januari 2013 13:21)

  Dear Francine. Thank you so much for introducing me into reiki. The workshop was - The Quality Time Spend -
  Your workshop gave me more than your leaflet said it would give.
  And, The little gift on the end was pure cherry on the cake of the day :)
  Wish you All The Best in to the year of 2013

 • #8

  toereiki (zondag, 16 december 2012 15:07)

  ik vond t fantastich en zeker voor herhaling vatbaar

  sjaan de groot

 • #7

  cynthia (dinsdag, 11 december 2012 16:55)

  Francine, je doet het heel erg goed, je hebt bij mij een kindje van 5 maanden behandeld en hij werd er erg rustig door, ook mijn moeder heb je al in zoverre behandeld dat ze 80% minder pijn heeft, dus ga zo verder je bent top!!!

 • #6

  sabrina (vrijdag, 16 november 2012 11:38)

  Heel fijn dat ik een behandeling heb gehad bij je! Ik ben er zeker een heel stuk van opgeknapt. Wist niet wat voor inpact het zou hebben op me. maar door jou behandeling weet ik nu wat het inhoudt. heel erg bedankt!!!