Privé consult

In een privé sessie kan je kiezen wat je graag wilt.

je kan kiezen uit een psychisch consult, een psychic reading hier voel ik in in je huidige situatie en voel ik wat er nodig is op persoonlijk, zakelijk en/of privé vlak.

Consult 60 minuten € 74,50


Mediamiek consult

In deze sessie maak ik contact met overleden dierbare(n), en kom ik met informatie die je verder kunnen helpen op persoonlijk vlak. Ik vergroot mijn energie en laat de energie van de overledene(n) verbinden. Zodat er een "contact" is van twee energieën. Het geeft een bevestiging en ook meer duidelijkheid. Het is een fijn te weten dat dood niet het einde is.

Consult 60 minuten € 74,50


Reiki consult

Een reiki behandeling werkt met energie d.m.v. handopleggingen op en boven het lichaam. Bij deze behandeling blijft de kleding aan.

Eerst ga je op jouw rug liggen waarbij er van boven naar beneden gewerkt wordt: van hoofd naar voeten. Hoofd, gezicht, keel, schouders, borst, buik, benen, knieën, onderbenen en voeten komen allemaal aan bod.

Vervolgens ga je op je buik liggen waarbij hoofd, nek, schouders, armen, handen, stuitje, benen, knieholtes en voeten worden behandeld.

prijs consult 60 min € 74,50

Reiki op afstand 30 min: € 35,-


Reiki voor kinderen

Reiki voor en met kinderen
Reiki voor en met kinderen

Met mijn opleiding en ontwikkeling heb ik in 10 jaar heel wat ervaring opgedaan met kinderen.

Ook met kinderen die een beperking hebben, kinderen die geen normale thuissituatie kennen.

De kennis van psychologie, mediumschap en reiki gecombineerd met mijn levenservaring die ik heb opgedaan pas ik toe in mijn praktijk.

 

Kinderen ervaren een reiki behandeling als bijzonder prettig en ontspannend. Het is daarom zeer goed voor uw kind om hun reiki te laten ervaren. 

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Prijs: € 57,50 (kinderen t/m 12 jaar)

Reiki op afstand: €35,-


De consulten zijn uitsluitend op afspraak. Indien u verhinderd bent verzoek ik u vriendelijk uw afspraak uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch te annuleren. Afspraken die niet tijdig worden geannuleerd, worden volledig in rekening gebracht.